Hoppa till sidans innehåll

Tack alla som hjälpte till på helgens tävling!

23 OKT 2016 21:16
En blöt och gråkall helg är över. Ni funktionärer som hade ert pass utomhus ska ha ett extra varmt tack. Ni var fantastiska som kämpade ute i kylan och leran.
  • Skapad: 23 OKT 2016 21:16

Linn Hörnvall, hoppryttare från Loviseholms Sporthästryttare gav oss beröm på sin blogg. Ge er en klapp på axeln och känn er stolta.

"Kumla anordnade , som alltid, väldigt trevliga tävlingar med mycket trevliga och hjälpsamma funktionärer. Jag har reagerat lite på att det är så mycket snack och skriverier angående att distriktet anordnar så dåliga (?) tävlingar att många väljer att avstå.
Jag tävlar mer än gärna här i distriktet, avstår några tävlingsplatser men det är inte jättemånga. Jag anser inte att jag alltid behöver fibersandunderlag och enorma framridningar för att kunna hoppa upp till 120/130 så länge det är fungerande med t.ex. framhoppning i ett varv och vettig banbyggare som bygger schyssta avstånd och linjer för de orutinerade hästarna och ryttarna som befinner sig på dessa tävlingar.
Däremot kan jag avstå där jag vet att banbyggnationen är mer skadlig än utbildande och där underlagen är hala eller så dåliga att jag anser att skaderisken blir för stor. 
Jag anser snarare att vi bör värna om de klubbar i distriktet som faktiskt försöker och hela tiden jobbar för att bli ännu bättre och tar gärna med mig några hästar för att hoppa på deras tävlingar. En "vanlig" klubb kommer aldrig att kunna konkurrera med tex. Sundbyholms anläggning men det behöver inte betyda att man måste bojkotta och "kasta skit" på dom som faktiskt jobbar hårt och allt som oftast ideellt för att vi ska kunna tävla :) "

Återigen, stort tack! Nästa år kommer vi igen och fortsätter i samma anda och jobbar på att bli ännu bättre.

Tävlingssektionen

Skribent: Ingela Suominen
Epost: Adressen Gömd

 gilla-oss-pa-facebook%20copy

 

Sisu

   

Postadress:
Kumla RK - Ridsport
Hagaby 105
69293 Kumla

Kontakt:
Tel: 0705620931
E-post: This is a mailto link

Se all info