Hoppa till sidans innehåll

Fina resultat för Kurks ryttare i helgen

15 MAR 2016 11:29
Det märks att tävlingssäsongen är igång. I helgen var det många av Kurks ryttare som var iväg och tävlade med bra resultat.
  • Uppdaterad: 14 MAJ 2017 22:12

På hemmplan hölls dressyrtävling på lördagen. Linnea Thorén vann LB:3 på Scharmanto och Wilma Jeppson vann Msv B:4 på Singleton VH.

Emelie Aldenfalk och Winton var i Borås under veckan och gjorde fina reultat på Gina Tricot. Två andraplaceringar och en vinst. I finalen slog hon självaste Charlotte Haid Bondegaard!

I lördags rullade Ida Björklund, Hedvig Borg, Amanda Olsson,Jonna Svahlin, Sofia Alfredsson och Anna Åkesson till Mariestad på regionala hopptävlingar, nästan alla fick flefria ritter och Jonna kom fyra i LC och två i LB på Bränntomts Creamy.

På Söndagen var Linda Andersson, Bea och Elisabeth Huuva, Evelia Olausen, Oskar Ringholm och Elin Westin på plats i Mariestad.

Linda och Dimma tog på förstaplaceringar i 0,80 och 0,90 och Oscar kom på sjätte plats i 1,00. Elin Westin och Trix kom på en tredje plats i 1,10.


Hannah Nyström och Julia Åkerhielm valde att åka till Lidköping. Hannah vann LD+ på Math Golear och Julia fick med sig en sjundeplacering i LC på Bränntomts Wera.

Även Mjölby ridklubb fick besök av Kurk-ryttarna, Pia Eriksson, Elisabeth Fransson Inzsöl, Andrea Westling och Elin Ärlegård. Pia tog med sig två placeringar i 1,00 på Cheiron LSH och Goa MB. 16:e platcering på Cheiron i 1,10.

 

Amanda Torstensson åkte norrut till Hamre Ridklubb och fick en förstapacering i 1,10 och en sjundeplats i 1,20 på Show Meker.

Grattis alla ryttare till fina ritter!

Skribent: Ingela Suominen

 gilla-oss-pa-facebook%20copy

 

Sisu

   

Postadress:
Kumla RK - Ridsport
Hagaby 105
69293 Kumla

Kontakt:
Tel: 0705620931
E-post: This is a mailto link

Se all info