Hoppa till sidans innehåll

Fantastiska lagprestationer i helgen!

03 APR 2017 09:53
Det är fantastiskt roligt att det efter några år av svagt intresse/brist på ekipage i lagsammahang äntligen vänt.
  • Skapad: 03 APR 2017 09:53

Första omgången i laghoppning avgjordes i helgen. Askersund var arrangör av div 3 häst i lördags och Kurk kom på en delad första plats!

Elisabeth Huuva/Ringwood Space,  Beatrice Huuva/Jonnas Cajenn, Helena Lundberg/Maize, Helena Byttner/Aberlour Larrikin och Catharina Weiderman/Charmine HH var de duktiga ryttarna som deltog. Lagledare är Maria Israelsson.

På söndagen var det ponnylagets tur att hoppa och de kom på tredje plats. Inte alls illa, då vi för några veckor sedan inte hade tillräckligt med ekipage för att få ihop ett lag. Red gjorde Tilde Karlsson/Thuja, Frida Lindén/Seifur, Kajsa Sonnerfelt/Munsboro Ellie och Elsa Widström/Vangsgaards Nugat som är inlånad från Folkatorps Ridsportsällskap. Zara Lindén är lagledare

 

Första omgången i div 1 avgjordes i Mantorp med seger! Nova Strömberg/ Castello, Andrea Westling/ Cornette NG, Ronja Karlsson och Therese Olausen/Catoberlina var de som tog laget i hamn. Lagledaren Pia Eriksson har ett angenämt problem då lagtruppen består i så många duktiga ekipage att hon får låta några stå över.

Div 1 Ponnyhopp har sin första omgång 23 april på Vittvång och nästa helg börjar div 3 dressyr på hemmaplan. Passa på att komma och heja på våra lag.

Skribent: Ingela Suominen
Epost: Adressen Gömd

 gilla-oss-pa-facebook%20copy

 

Sisu

   

Postadress:
Kumla RK - Ridsport
Hagaby 105
69293 Kumla

Kontakt:
Tel: 0705620931
E-post: This is a mailto link

Se all info